Avis Legal

IMPORTANT / IMPORTANTE

Con profunda gratitud y emociones encontradas, queremos informarles que el 31/12/2023 cerramos las puertas de L’Associació Les Fonts Solidària. Ha sido un viaje increíble, lleno de solidaridad y amor. Agradecemos a todos los que han sido parte de este proyecto. ¡Siempre llevaremos en nuestros corazones los momentos compartidos y el impacto positivo que logramos juntos!

Amb profunda gratitud i emocions encontrades, volem informar-vos que el 31/12/2023 tanquem les portes de L’Associació Les Fonts Solidària. Ha estat un viatge increïble, ple de solidaritat i amor. Agraiments a tots els que han format part d’aquest projecte. Portarem sempre en els nostres cors els moments compartits i l’impacte positiu que hem aconseguit junts!

🙏💙

Titularitat:
L’ASSOCIACIO LES FONTS SOLIDARA amb NIF G65915613 i domicili a Les Fonts de Sant Quirze, carrer de l’església, número 3, inscrita la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Quirze i el de Terrassa, és propietària i gestora de la pàgina web amb l’adreça http://www.lesfontsolidaria.es/

Generalitat de Catalunya:
Departament de Justicia amb el numero 46957-J/1. Entitats, Serveis i Establiments Socials, en la Secció Serveis i establiments d’ atenció social primària, amb el número de registre S09019. Secció d’Entitat privada d’iniciativa social, amb el número de registre E05115.

Ajuntament de Sant Quirze del Valles:
Entitat amb el número de registre RAE124/13.

Ajuntament de Terrassa:
Entitat amb el número de registre RMEAC 1158.

Contingut de la pàgina:
El contingut de la web podrà ser modificat en qualsevol moment, també s’ofereixen enllaços d’accés a llocs web de tercers perquè els visitants del web tinguin més fonts d’informació, no ens fem responsables ni del contingut d’aquestes webs ni dels resultats obtinguts per qui hi recorri.

Propietat intel·lectual:
Aquesta web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, creativitat i tot altre material, són propietat d’ ALFS o de tercers que li n’han autoritzat l’ús.

Responsabilitat sobre contingut i ús:
L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

Protecció de dades:
L’ALFS compleix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, i les dades que es recullen en els correus electrònics de contacte s’incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l’ALFS . El tractament de les dades proporcionades es fa d’acord amb les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l’alteració o l’accés no autoritzat de tercers.

Limitació de la responsabilitat:
L’ALFS no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web. Aquest avís regula les condicions d’ús d’aquesta web i l’usuari les accepta sense reserves.